Επίσκεψη Πρέσβυ των Ινδιών
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ – ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Καρποφόρα ήταν η επίσκεψη του πρέσβη της Ινδίας , Δρ Bhaskar Balakrishnan, στο Δήμο Σουφλίου, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007.
    Ο κ. Πρέσβης μετά της συζύγου του, αρχικά επισκέφθηκαν τη Δήμαρχο Σουφλίου, κα Αθανασία Κακαλή, στο Δημαρχείο Σουφλίου, όπου αντάλλαξαν αντιπροσωπευτικά δώρα.
    Ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου όπου έγινε ενημέρωση σχετικά με την εκτροφή του μεταξοσκώληκα και αμέσως μετά επίσκεψη- ξενάγηση στο Μουσείο Μετάξης.
    Στη συνέχεια ο Πρέσβης με τη σύζυγό του είχαν την ευκαιρία να γευθούν την παραδοσιακή κουζίνα του Σουφλίου κατά τη διάρκεια γεύματος σε τοπικό εστιατόριο.
    Το πρόγραμμα της επίσκεψης έκλεισε με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση του Πρέσβη με τους παραγωγούς - εμπόρους μεταξιού και μεταξωτών προϊόντων στο ξενοδοχείο ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ.
    Η συζήτηση κατέληξε σε μια κοινή απόφαση για την ανεύρεση ενός πλαισίου συνεργασίας σε διεθνές επίπεδο, μέσα από το οποίο θα επιτευχθεί η διατήρηση της ποιότητας του ντόπιου μεταξιού, η αύξηση της παραγωγής του καθώς και η προώθηση των προϊόντων του.
 
IndianAmbassador
O Πρέσβης της Ινδίας , Δρ. Bhaskar Balakrishnan
με τη Δήμαρχο Σουφλίου, κα Αθανασία Κακαλή



 

Εικόνες από το Σουφλί
soufli01.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek