Home arrow Κ.Π.Ε. Σουφλίου arrow Εκδόσεις arrow 4η Συνάντηση Π.Ο. Δημοτικών Σχολείων Ν. Έβρου
4η Συνάντηση Π.Ο. Δημοτικών Σχολείων Ν. Έβρου
Η ταυτότητα της Συνάντησης.
 
Η 4η Συνάντηση Π.Ο. διοργανώθηκε από τον Υπεύθυνο Π.Ε. του Ν. Έβρου και το Κ.Π.Ε. Σουφλίου και πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 1998 στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν 13 Δ.Σ. από όλο το νομό που πραγματοποίησαν Π.Π.Ε. το σχολικό έτος 1996-97. Τις εργασίες παρακολούθησαν 200 μαθητές και 20 εκπαιδευτικοί.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να παρουσιάσουν οι Π.Ο. την εργασία που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, να δουν τον τρόπο που εργάστηκαν οι άλλες Π.Ο., να γνωριστούν οι μαθητές μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Ν. Έβρου κ. Χρυσόστομος Σερετούδης. Επίσης χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Πασχάλης Χριστοδούλου και ο Υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Σουφλίου κ. Παναγιώτης Κάβουρας.
Στη συνέχεια το  λόγο πήραν οι μαθητές οι οποίοι παρουσίασαν το πρόγραμμα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Η κάθε Π.Ο. έκανε μια εισήγηση 10-15 λεπτών όπου ανακοίνωσε τους στόχους και  σκοπούς που είχε, τον τρόπο δράσης, τα προβλήματα, τα συμπεράσματα και αποτελέσματα της εργασίας της.Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα στη μαθητική εστία Σουφλίου που παρέθεσε το Κ.Π.Ε. Σουφλίου, ενώ παράλληλα  λειτουργούσε στο χώρο του ΚΠΕ έκθεση δραστηριοτήτων των Π.Ο..Η συνάντηση τελείωσε με τη θεατρική παράσταση ο Σπινθηβολάκης που παρουσίασαν οι μαθητές του 10ου Δ.Σ. Αλεξ/πολης.
Σε όλους τους μαθητές χορηγήθηκε αναμνηστικό για τη συμμετοχή τους στη συνάντηση.

Για να διαβάσετε την πλήρη έκδοση, κάνετε κλίκ εδώ.

Εικόνες από το Σουφλί
SAINT GEORGIOS.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek