Home arrow Δραστηριότητες του Κ.Π.Ε.Σ. arrow Διάφορες Δραστηριότητες arrow Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση
Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007

Πληροφορίες : Μπουτάκης Γεώργιος (Υπεύθυνος Κ.Π.Ε. Σουφλίου)
Τηλ. : 25540 - 24383 Φαξ: 25540 - 24383 24345

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2007 οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με θέμα:

«Higher Education and the Challenge of Sustainability: Problems, Promises and Good Practice»

 

που πραγματοποιήθηκε στο Σουφλί και την Ορεστιάδα από 05 έως 07 Οκτωβρίου 2007. Παρουσιάστηκαν 28 εργασίες από συνέδρους εισηγητές δέκα (10) ευρωπαϊκών χωρών και τις παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί από δέκα πέντε (15) Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικοί του Ν. Έβρου, φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας & Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα, οπλίτες της 50ής Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού και πολίτες τις τοπικής κοινωνίας του Νομού. Επίσης οι σύνεδροι επισκέφτηκαν το Κ.Π.Ε. Σουφλίου όπου ενημερώθηκαν από την παιδαγωγική ομάδα για τις δραστηριότητες, τη λειτουργία, τα νέα περιβαλλοντικά προγράμματα και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του Κέντρου.

Το Κ.Π.Ε. Σουφλίου ευχαριστεί θερμά:
Την Δήμαρχο Σουφλίου κ. Αθανασία Κακαλή και τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μουζά Δημήτριο, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την πολύτιμη βοήθειά τους στη συνδιοργάνωση του Συνεδρίου, καθώς επίσης και τους χορηγούς του Συνεδρίου.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συνεδρίου κ. Μανωλά Ευάγγελο, Επίκουρο Καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για την πολύτιμη συνεισφορά του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Συνεδρίου.

eu_conf2 eu_conf3
eu_conf4
eu_conf1


Οι παρουσιάσεις και τα πρακτικά του συνεδρίου είναι διαθέσιμα από την ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη .

Εικόνες από το Σουφλί
SAINT GEORGIOS.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek