Home arrow Δραστηριότητες του Κ.Π.Ε.Σ. arrow Διάφορες Δραστηριότητες arrow Επίσκεψη Υπουργού Παιδείας στο ΚΠΕ Σουφλίου
Επίσκεψη Υπουργού Παιδείας στο ΚΠΕ Σουφλίου
Στα πλαίσια της περιοδείας του στο νομό Έβρου ο Υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, επισκέφθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008.
 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου, τα προγράμματα που υλοποιεί, τις εκπαιδευτικές προτεραιότητες και τον σχεδιασμό αλλά και για τις δράσεις που οργανώνονται από το Κ.Π.Ε Σουφλίου.
 
Επίσης έγινε παρουσίαση του απολογισμού του ΚΠΕ Σουφλίου για το σχολικό έτος 2007-08.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Δήμαρχος Σουφλίου κ. Αθανασία Κακαλή, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γούσης Γεώργιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΚ κ. Παναγιώτης Παταργιάς,ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, οι βουλευτές του Ν. Έβρου Αλέκος Δερμεντζόπουλος και Κυριάκος Γεροντόπουλος,ο Διοικητής της 50ης ΜΚ Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Γκαγκαστάθης Δημήτριος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου κ. Δημήτριος Μπόγλου, ο Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Έβρου κ.Ιωάννης Πέτσινας, ο Διευθυντής τoυ Λυκείου Σουφλίου κ. Παναγιώτης Κάβουρας και υπηρεσιακοί παράγοντες.
 

Εικόνες από το Σουφλί
thrace_winter.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek