Home arrow Δραστηριότητες του Κ.Π.Ε.Σ. arrow Επισκέψεις άλλων Φορέων arrow Επίσκεψη Γενικού Πρόξενου των ΗΠΑ στο ΚΠΕ Σουφλίου
Επίσκεψη Γενικού Πρόξενου των ΗΠΑ στο ΚΠΕ Σουφλίου

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Δήμο Σουφλίου, επισκέφθηκε το ΚΠΕ Σουφλίου ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Hoyt Brian Yee. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε για τα προγράμματα και τις δράσεις του ΚΠΕ Σουφλίου. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι μελλοντικής συνεργασίας στον εκπαιδευτικό και μορφωτικό τομέα μέσα από τα προγράμματα ή τα δίκτυα του ΚΠΕ Σουφλίου. 

Στην ενημέρωση συμμετείχαν η Δήμαρχος Σουφλίου κ. Αθανασία Κακαλή, ο αναπληρωτής Πρόεδρος Δ.Ε. της ΕΡΤ3 κ. Νικόλαος Μανδάνης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σουφλίου κ.Νίτσα Καράκη και ο κ.Απόστολος Πατέλης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Πασχάλης Κακαλής και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Σουφλίου.

Το ΚΠΕ Σουφλίου ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ  και τον αναπληρωτή Πρόεδρο ΔΕ της ΕΡΤ 3 για την επίσκεψη τους. Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δήμο Σουφλίου και τη Δήμαρχο για την αμέριστη συμπαράσταση και διαρκή βοήθεια τους.


Εικόνες από το Σουφλί
HOSTEL COCOON.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek