Home arrow Δραστηριότητες του Κ.Π.Ε.Σ. arrow Διάφορες Δραστηριότητες arrow Εκπαιδευτικός Περιβαλλοντικός Διαγωνισμός
Εκπαιδευτικός Περιβαλλοντικός Διαγωνισμός
Τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και οι υπεύθυνοι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του 10ου ΤΔΚΠΕ στα πλαίσια του θεματικού έτους με θέμα: «Ενέργεια – Ανανεώσιμες πηγές και τοπικές κοινωνίες» διοργάνωσαν εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό διαγωνισμό. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθητές-τριες της Α/θμιας (Ε’ & Στ’ τάξεις) και της Β/θμιας Εκπαίδευσης από τους νομούς εμβέλειας του 10ου ΤΔΚΠΕ: Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.

Οι μαθητές, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς τους, κατέγραψαν από ένα έως τρία μηνύματα (συνθήματα) με θέμα «Ενέργεια και Περιβάλλον» και μέσω των Διευθυντών των σχολικών μονάδων τα δελτία συμμετοχής αποστάλθηκαν στο ΚΠΕ Παρανεστίου.

Τα ΚΠΕ του 10ου ΤΔΚΠΕ (Παρανεστίου, Σουφλίου, Φιλίππων, Μαρώνειας, Βιστωνίδας) και οι υπεύθυνοι Π.Ε. Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, συγχαίρουν όλους τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων, που με ενθουσιασμό και με πραγματικό ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος, έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς των μαθητών που συνεργάστηκαν.

Η επιτροπή επιλογής του ΚΠΕ Παρανεστίου επέλεξε τα 10 καλύτερα μηνύματα (ισάξια) από τα δελτία συμμετοχής των μαθητών (Πίνακας 1, με αλφαβητική σειρά) και θα βραβεύσει συμβολικά με ένα βιβλίο περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος τους μαθητές που επιλέχτηκαν στις 10 πρώτες θέσεις. Τα 50 καλύτερα μηνύματα (Πίνακας 2) θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες όλων των ΚΠΕ του 10ου ΤΔΚΠΕ.

Το ΚΠΕ Παρανεστίου θα αποστείλει με το ταχυδρομείο τα εκπαιδευτικά βιβλία για την βράβευση των 10 καλύτερων μηνυμάτων, στους υπεύθυνους Π.Ε. Οι υπεύθυνοι Π.Ε. παρακαλούνται να αποστείλουν τα βιβλία μαζί με το παρόν έγγραφο στα σχολεία της εμβέλειάς τους, για να γίνει η βράβευση των μαθητών.

Πίνακες βραβευθέντων μαθητών
.
Εικόνες από το Σουφλί
SAINT GEORGIOS.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek