Home arrow Κ.Π.Ε. Σουφλίου arrow Σεμινάρια arrow Πρόσκληση σε Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Α/βμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης
Πρόσκληση σε Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Α/βμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης

Όπως προβλέπεται από τις ιδρυτικές αποφάσεις των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, μια από τις κύριες δράσεις τους είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών των νομών εμβέλειάς τους.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού του σχολικού έτους 2010 - 2011 το Κέντρο Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης Σουφλίου  διοργανώνει 3ήμερο επιμορφωτικό  σεμινάριο - εργαστήριο με θέμα:

« Έβρος ποταμός και Ανθρώπινα Δικαιώματα »

Το σεμινάριο  απευθύνεται σε 44 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης των νομών εμβέλειας του Κ.Π.Ε. Σουφλίου και θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Π.Ε Σουφλίου από   Παρασκευή  18 Μαρτίου  έως  Κυριακή  20 Μαρτίου  2011 .

Οι ώρες διεξαγωγής του  είναι:

Παρασκευή

18-03-11

17.30 - 20.30

Σάββατο

19-03-11

09.00 - 20.30

Κυριακή

20-03-11

09.00 - 14.00

Στο σεμινάριο δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

Από την Α/θμια Εκπ/ση 2 εκπαιδευτικοί από κάθε νομό εμβέλειας του Κ.Π.Ε, με 2 αναπληρωματικούς πλην των νομών Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης με 3 εκπαιδευτικούς και 3 αναπληρωματικούς.

Από τη Β/θμια Εκπ/ση  2 εκπαιδευτικοί από κάθε νομό εμβέλειας του Κ..Π.Ε, με 2 αναπληρωματικούς πλην των νομών Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης με 3 εκπαιδευτικούς και 3 αναπληρωματικούς.

 Η επιλογή των  συμμετεχόντων εκπαιδευτικών γίνεται από τους Υπεύθυνους Π.Ε. των νομών εμβέλειας του Κ.Π.Ε Σουφλίου.

Σε περίπτωση που κάποιος νομός δεν καλύψει αυτόν τον αριθμό, θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης, σε εκπαιδευτικούς  άλλων νομών εμβέλειας.

Το Κ.Π.Ε. Σουφλίου θα καλύψει τα έξοδα , διατροφής και διαμονής των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών από το Τεχνικό του Δελτίο.  Η  σίτιση θα γίνει στα εστιατόρια του Κέντρου και η διαμονή στον ξενώνα του Κ.Π.Ε. Σουφλίου. Δεν θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών.

Ημέρες μετακίνησης ορίζονται η Παρασκευή 18 Μαρτίου , Σάββατο 19 Μαρτίου , Κυριακή 20 Μαρτίου 2011.   

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι Π.Ε. των νομών εμβέλειας του Κ.Π.Ε. να κοινοποιήσουν τις αιτήσεις με τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών στο Κ.Π.Ε. Σουφλίου, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής  18 Φεβρουαρίου 2011.

Επισυνάπτεται αίτηση συμμετοχής σεμιναρίου.

Το πρόγραμμα, πέραν των  εισηγήσεων και των εργαστηρίων, προβλέπει εκπαιδευτική επίσκεψη-ενημέρωση στο Δέλτα του Έβρου το απόγευμα του Σαββάτου. Ένα μέρος της διαδρομής προς τη θάλασσα, θα πραγματοποιηθεί με βάρκες  καιρού επιτρέποντος βέβαια. Τέλος την Κυριακή θα γίνουν εργασίες πεδίου και ενημέρωση στον Έβρο ποταμό. Η μετάβαση στο ποτάμι θα πραγματοποιηθεί με ποδήλατα του ΚΠΕ Σουφλίου.

Εικόνες από το Σουφλί
HOSTEL COCOON.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek