Home arrow Κ.Π.Ε. Σουφλίου arrow Κ.Π.Ε. Σουφλίου
Το Κ.Π.Ε. Σουφλίου
E.E.C. OF SOUFLI
 
Το Κ.Π.Ε. Σουφλίου ιδρύεται με την Γ2 3219/11-5-95 απόφαση του Υ.Π.Ε.Π.Θ. Στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Σουφλίου. Χρηματοδοτείται από το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και το Υ.Π.Ε.Π.Θ. Την οικονομική διαχείριση έχει το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ενώ για θέματα λειτουργίας, προγραμμάτων, δράσεων κλπ. στη Δνση Σ.Ε.Π.Ε.Δ τουΥ.Π.Ε.Π.Θ. Tο Κ.Π.Ε. Σουφλίου είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας σε θέματα ποιότητας ζωής και αειφόρου ανάπτυξης.
Για το σκοπό αυτό :
  • Πραγματοποιεί
Προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης μίας έως τεσσάρων ημερών για σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Διοργανώνει
Επιμορφωτικές συναντήσεις για εκπαιδευτικούς.
  • Συντονίζει και συμμετέχει
Σε εθνικά θεματικά δίκτυα μόνο του ή σε συνεργασία με άλλα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
  • Συνεργάζεται
Με πανεπιστημιακά ιδρύματα, κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, τοπικές αρχές ή σχολεία της περιοχής και εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.
  • Υποστηρίζει
Προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία. Συμμετέχει ή διοργανώνει Πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις για το περιβάλλον. Δημιουργεί Αρχείο πληροφοριών για την περιβαλλοντική εκπαίδευση
Εικόνες από το Σουφλί
soufli01.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek